Beste leden,

Dit jaar is er weer een leuke sint/kerstactie via HV Born. Nu doen we dit in samenwerking met Vitissimo Sport te Maaseik daar Wilsport heeft moeten besluiten zijn activiteiten te stoppen. Naast uitbreiding van het assortiment hebben we helaas ook afscheid moeten nemen van onze “Team” lijn. Hiervoor hebben we een mooi alternatief namelijk de “Valencia” lijn. Diverse producten kunnen bedrukt worden met je naam en/of nummer (Hummel lettertype).

Mocht je interesse hebben dan kun je onderstaande bestellijst invullen! De bestelling dien je vóór 17 november 2018 in te leveren bij:
– Via emailadres: hvbornkleding@gmail.com (scan of foto)
– Of in de brievenbus bij Claudia Engwegen, Koningstraat 20 te Born.

Mocht je twijfelen in de maat, dan is er een pasmoment waarbij Vitissimo aanwezig zal zijn met diverse maten tenues, kleurkeuze, ballen etc. Deze vindt plaats op dinsdag 13 november 2018 van 18.00 uur tot 20.00 uur in sporthal ’t Anker. Vergeet niet om je bestelformulier mee te nemen! De bestelde artikelen kun je op vrijdag 30 november van 18.00 tot 20.00 uur afhalen in Sporthal ’t Anker. De betaling kan die dag uitsluitend contant betaald worden. Mocht het zijn dat een besteld artikel later binnen zal komen dan zullen we dit tijdig melden.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om gebruikte Hummel sportkleding in te leveren maar ook weer te kopen. Hoe gaat het in zijn werk: heb je gebruikte Hummel sportkleding (in goede staat) maar past deze niet meer of je wil deze niet meer, dan kan je deze inleveren bij de ons. Wij verzamelen deze en bieden deze weer voor een gereduceerd tarief te koop aan bij het pasmoment op 13 november. De opbrengst wordt in zijn geheel weer voor ons handbal ingezet. Heb je iets voor de verkoop, laat het ons even weten via hvbornkleding@gmail.com .

Mocht je nog vragen hebben dan kan je een mail sturen naar: hvbornkleding@gmail.com

 

HV Born kleding bestellijst 2018

HV Born kledingactie 2018