TRAININGSWEEKEND 2021

Goed weer, leuke activiteiten, handballen, héél véél spelletjes en gezelligheid… wat wil je nog meer?

Ook dit jaar startte het trainingsweekend in het welbekende Buchten City. Op vrijdag 3 september werd iedereen om 2 uur ’s middags verwacht, waarna vervolgens al de eerste trainingssessie op de planning stond. Na wat krachtvoer te hebben gegeten was het ’s avonds tijd voor een mixtoernooi in het Anker. Een frisse douche zorgde weer voor wat energie. We stapte op de fiets richting Jong Nederland waar een potje ‘30 seconds’ en ‘weerwolven’ natuurlijk niet kon ontbreken. Na een fanatieke en gezellige avond was het toen toch echt tijd om te gaan slapen, of toch niet…? De beroemde cup song zorgde er namelijk voor dat de gezelligheid nog tot in de late uurtjes (ofwel vroege uurtjes) doorging.

Met een heerlijk ontbijtje begonnen we fris en fruitig aan de tweede dag. We moesten natuurlijk wel fit zijn voor de Trudo Cup in Sint-Truiden, een toernooi voor de C1, B2 en B1. De dames van de C2 speelden in plaats van het toernooi een oefenwedstrijd in het Anker.

Van al dat sporten krijg je honger en dus stond om half 7 de frietenwagen klaar, smullen maar! Het avondprogramma was dit keer in de vorm van een speurtocht waarin de handbalsters met verschillende vragen werden uitgedaagd.

Op zondag was de derde en alweer laatste dag van het weekend aangebroken. In de ochtend stond een flinke workout in Daniker bos op de planning. De conditie werd goed op de proef gesteld met daarna een heerlijke en welverdiende cooling down in het zwembad van Glanerbrook.

Aan alles komt een einde, en zo ook van het trainingsweekend:  time flies when you’re having fun!

Het weekend werd gezamenlijk afgesloten met soep, broodje knakworst en als verrassing mooie nieuwe trainingsvesten met dank aan onze sponsoren!

Iedereen bedankt voor de gezellige sportieve aanwezigheid en tot volgend jaar!