Ondanks de Corona-beperkingen zijn de jeugdteams van onze vereniging ook in de afgelopen weken actief bezig geweest. Een buitentraining, een boswandeling of een sneeuwactiviteit stonden op het programma.

Zondag hebben verschillende teams speurtochten in de omgeving Born-Buchten gelopen. De D2 en de E1 liepen in Buchten een speurtocht met allerlei leuke handbalvragen en tussendoor wat lekkers. Het weer was uitstekend en de dames hebben zich goed geamuseerd. Ook volgende week zijn ze weer van de partij en dan hopelijk weer eens een training met de bal.

Voor de D1 en C1 was er een Coronafit-wandeling georganiseerd. Een kleine conditietest is weer eens wat anders dan digitaal-onderwijs en weinig beweging. De route werd aangegeven aan de hand van rebussen en tussendoor werden er allerlei (loop)oefeningen afgewerkt. De opkomst was prima en de dames staan te trappelen om weer te kunnen starten met handballen.