Op zaterdag 11 april is er weer onze HV Born Familiedag.

Het familietoernooi is voor iedereen die zin heeft om op een leuke manier te handballen. Natuurlijk is winnen leuk, maar dit is niet ons hoofddoel. We willen graag gezelligheid, plezier en een leuke sfeer op onze handbal velden.
Sportiviteit staat voor ons voorop!

We starten 11 april rond de klok van 13.00 uur op de voetbalvelden bij  VV Born. De speeltijd per wedstrijd is 20 minuten en er mogen per team maximaal 3 actieve handballers meedoen, waarvan minstens 1 lid van onze vereniging. De teams waar actieve handballers meedoen leveren vanaf de A jeugd ook een scheidsrechter en 1 bal. Een team bestaat minimaal uit 6 spelers en 1 keeper.

Via onderstaande link kunt u zich inschrijven, graag vóór 1 april.

We hopen op een stralende dag waarop we veel liefhebbers voor het spelletje mogen begroeten. Maar ook ouders of familieleden kunnen samen een team vormen.

De foto’s van vorig jaar nog eens bekijken? Klik op onderstaande link:
Foto’s familietoernooi 2019