C1 is kampioen

Bij het maken van de competitie-indeling in augustus vorig jaar kon niemand voorspellen dat de competitie in de 1e klasse Limburg beslist zou worden op deze laatste wedstrijddag.
Toch stond vandaag, zondag 24 maart, de kampioenswedstrijd tussen LimMid C1 en Born C1 op het programma.

Met 1 punt voorsprong begonnen onze meiden aan deze “Hornse veldslag”. Beide teams waren uiterst gemotiveerd. Born wilde de ongeslagen status van dit seizoen niet prijsgeven en LimMid had zich voorgenomen op deze laatste competitiedag de koppositie over te nemen. Daar waren de meiden het uiteraard niet mee eens en dat hebben ze laten zien!

Met vechtlust en teamspirit zijn ze deze uitdaging aangegaan en hebben gedurende de hele wedstrijd bewezen dat ze, over de hele competitie gezien, de betere ploeg waren. Met de meeste doelpunten voor en de minste tegendoelpunten hebben ze het seizoen bekroond met een kampioenschap.

Over de wedstrijd:
– Een ruststand van 4–7,
– Een verdediging die stond als een huis,
– Een voortdurende voorsprong voor Born,
– Een keepster (Maura) die 4 van de 7 strafworpen stopten /of voorkwam,
– Een fase in de 2e helft waarin minder goed werd afgesloten,
– Een hectisch slot met uiteindelijk een 11–11 indstand, dus
– Een prachtige prestatie en mooi slot van deze competitie.

Proficiat !!!

Tot slot willen we LimMid bedanken voor de sportieve tegenstand en het leuke gebaar in de vorm van een gouden medaille voor onze meiden.