Beste handbalvrienden,

 

Na de geslaagde winterwandeling vorig jaar, heeft de jeugdcommissie besloten dit jaar weer een soortgelijke activiteit te organiseren voor jong en oud. Omdat de wintermaanden toch al druk genoeg zijn, is de winterwandeling iets later ingepland. Zo heeft niemand een excuus om de gezelligste wandeling van het jaar te missen!

 

Op zaterdag 23 maart 2019 organiseert HV Born de lentewandeling. Deze zal wederom plaatsvinden in Buchten en omstreken. De eerste groep zal van start gaan om 16:00 uur. Tijdens de wandeling worden er enkele posten bezocht waar jullie worden voorzien van een hapje en drankje. Na afloop komen we gezamenlijk in de kantine van het Anker bij elkaar. Hier sluiten we de middag af onder het genot van wat lekkers waarna de prijsuitreiking volgt.

 

Indien je wilt deelnemen aan deze activiteit, kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@hvborn.nl. Aanmelden dient te gebeuren vóór 10 maart. Geef hierbij ook het aantal personen en eventuele teamnaam door. Heb je nog geen team? Meld je dan toch aan. Er wordt voor een passende groep gezorgd.

Let op! Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen deel kan nemen, maar dit moet wel veilig blijven. Daarom vragen wij aan kinderen jonger dan 12 jaar om minimaal één volwassene mee te nemen (18 jaar of ouder).

 

De kosten van de winterwandeling bedragen €2,50 per persoon. Dit kan worden overgemaakt naar
NL 78 RABO 0302 0872 06 t.n.v. HV Born o.v.v. Lentewandeling + teamnaam of contante betaling bij deelname.

 

Wat? Lentewandeling
Waar? Het Anker
Wanneer? 23 maart 2019 vanaf 16:00 uur

Wat te doen? Aanmelden vóór 10 maart 2019

 

Zet de datum alvast in je agenda en tot dan!

 

Met sportieve groet,


De Activiteitencommissie