Grote Clubactie 2018

Beste lotenverkoper,

Elk jaar vindt de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Zoals jullie weten van voorafgaande jaren is ieder lid verplicht om minimaal vier loten te verkopen (dit is een onderdeel van je contributie). Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Dit jaar werken we weer met eenmalige machtiging. Dit houdt in dat we niet meer met contant geld over straat hoeven en maar één keer langs de deuren hoeven te gaan.
Eenmalige machtiging:  De koper vermeldt het rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld (je hoeft dus niet meer terug te gaan om het lot te brengen).
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje.
In een verkoopboekje vind je een intekenlijst (voor 20 kopers), bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je de gegevens van de lotenkoper invullen. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen! Indien je een extra intekenlijst nodig hebt, kun je deze vragen aan je trainer.

Ieder lid is verplicht om minimaal 4 loten te verkopen.

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz.

Let op! De loten kunnen alleen verkocht worden aan mensen met een Nederlands adres én rekeningnummer!

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je trainer vóór vrijdag 5 oktober. Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Verkoop 20 loten en ontvang een leuke prijs*
Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen.

Prijzen voor lotenverkopers
De drie leden die het meeste aantal loten verkopen ontvangen van ons ook nog eens een leuke prijs, dus doe je best! Verder  is nu een speciale website voor kinderen nl.: http://kids.clubactie.nl/ waar ze mooie prijzen kunnen winnen, zoals een iPad of een fiets.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,

HV Born’75

*50% korting bij Schiphol behind the scenes, 50% korting bij Madame Tussauds, 1 gratis entreekaart voor Bobbejaanland in combinatie met een betalende volwassene óf €10,- shoptegoed bij sportboxx.com. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.kids.clubactie.nl

By |2018-09-07T10:55:13+00:00september 7th, 2018|Geen categorie|0 Comments