Dames 3 : De kop is draaf

Van uw verslaggever ter plaatse

Vanmiddig moagde dames 3 eindelik weer ‘ns in wedstrijdverband aan de bak. Nog gein oefenwedstrijden gesjpeeld en dan geliek veur de competisie taege het zeer sjterke Zwart-Wit2 in Oirsbaek. Det deze wedstrijd ene ongelieke strijd zou waere woar al sjnel dudelik.

De selectie besjtong oet: Bo – Anouk – Daphne – Lisa – Dylayla – Natascha – Sylvie – Lee – Mila en Dana.

De wedstrijd dan; zoa wie gezag knokde en wirkde HV Born veur wat het waerd woar. Dit woar helaas neet voldoende om een resultaat neer te zette. Hauverwaegewoar het al 15-5 noa Borse goals van Anouk – knap vriegezat op links en prima insjeetend, Natascha 3x – vanaaf de 7 (2x) en ene knal oet de 2de lien en Dana vanoet strafworp.

Na de pauze woar het beeld geliek en eindigde de wedstrijd in een 32-13 nederlaag. De doelpunte koamevia Natascha, weer 3x en alle 3 oet de 2de lien omhoag, Dana, ouch 3x via een lobje noa een trökkommende bal van de keepster, vanoet de linkeropboew en vanaaf de 7 meter, Daphe vanoet strafworp en Dylayla mit een listig belke in de korte hook.

Toch moagde dees nederlaag de pret neet drökke, het weer op het veldj sjtoan deeg de dames zichtbaar good. Op noa de volgende taegesjtandsters wo wer mit get extra ritme absoluut ouch resultate goan boeke.

Come on en Hup die Oranje…