Beste jeugdleden,

Nu het seizoen is afgelopen is het tijd om dit gezellig met zijn allen af te sluiten. Daarom organiseren wij op vrijdag 10 april voor alle meiden van de E-jeugd t/m de C-jeugd “HV Born By Night”.

Op deze vrijdag mogen alle jeugdleden die zich hiervoor hebben opgegeven een nachtje komen slapen bij Jong Nederland Born. Jullie worden om 19:00 uur verwacht om jullie slaapplek klaar te maken. Vervolgens zullen er in de kantine verschillende spellen voor jullie klaar staan. Als jullie moe gespeeld zijn, verplaatsen we ons weer naar de slaapzaal om het grootste slaapfeestje van het jaar te houden. Als iedereen zaterdagochtend wakker wordt, staat het ontbijt al voor jullie klaar. Na dit sportieve ontbijt is het tijd voor het ochtendprogramma en aansluitend het familietoernooi op de voetbalvelden in Born.

Wat moet je doen om deel te nemen aan HV Born By Night? Vraag je papa en/of mama om onderstaand formulier in te vullen. Zorg dat ze dit vóór 3 april doen.

De kosten van de overnachting zijn € 2,50 per persoon. Dit mag je papa/mama overmaken naar NL 78 RABO 0302 0872 06 t.n.v. HV Born o.v.v. HV Born By Night + jouw naam en team. Zorg dat ze dit ook gedaan hebben voor de 3e april!

Wat? HV Born By Night
Waar? Jong Nederland Born
Wanneer? 10 april om 19:00 uur
Wat te doen? Aanmelden en betalen voor 3 april
Wat mee te nemen? Een luchtbed, slaapzak, kussen, toiletspullen en een pyjama

We hopen alle jeugdleden te zien op 10 april om met z’n alle er het gezelligste slaapfeestje ooit van te maken!

Met sportieve groet,

De Jeugdcommissie