Stichting Gambia Sport

Aan alle leden van HV Born

Met de feestdagen in het vooruitzicht willen wij namens HV Born een kleine bijdrage leveren aan de Stichting Gambia Sport te Eindhoven.

Dit is een Stichting die ervoor zorgt dat de minderbedeelde jeugd en volwassenen in Gambia kunnen sporten. Een aantal jaren geleden hebben wij al wedstrijdtenues die overcompleet waren aan deze Stichting geschonken. Er is nog steeds is een grote behoefte aan ‘sportspullen’ en die komen, middels vrijwilligers, goed terecht.

Wat wij vragen zijn;

• (gebruikte) sportkleding , sportschoenen en ballen

Op vrijdagavond 20 december organiseren wij een Kersttoernooi in het Anker en het lijkt ons een mooi moment om de spullen daar, vanaf 18u, te verzamelen.

Dus…  kijk, zoek en vraag allemaal eens rond en lever bovenstaande spullen, die niet meer gebruikt worden en/of niet meer passen, dan in!

Wij zorgen ervoor dat jullie ‘sportspullen’ bij Stichting Gambia Sport terecht komen !

Alvast fijne feestdagen!

Bedankt, namens het bestuur van HV Born