HV Born is op zoek naar een train(st)er voor haar eerste damesteam. Het team speelt in de 1e klasse en bestaat voornamelijk uit speelsters in de leeftijdscategorie 20-25 jaar. Vorig seizoen eindigde het team in de middenmoot van deze 1e klasse.

Veel van de speelsters werken en/of studeren (elders), waardoor een trainingsomvang van twee maal per week wordt nagestreefd. Vanuit deze setting wordt gezocht naar een train(st)er die qua attitude/leeftijd goed aansluit. Coaching van het team behoort bij de mogelijkheden, maar kan ook vanuit de vereniging worden opgevangen/ondersteund. Idealiter wordt training/coaching bij één persoon belegd; coaching ondersteuning kan ook door HV Born verzorgd worden.

Voor meer informatie betreffende de rol, de vereniging en de ‘genen van HV Born’ kan Paul Lemmens (voorzitter, 06-11308517) gecontacteerd worden.