Zoals jullie allemaal weten is de Rabobank Clubkas Campagne weer van start gegaan. Ook wij doen dit jaar weer mee aan deze campagne. Vorig jaar hebben wij ontzettend veel stemmen gekregen. Ons streven is daar dit jaar overheen te gaan. Daarvoor hebben wij jouw stem en steun heel hard nodig!

Iedere stem is een bepaald bedrag waard!
Voorgaande jaren stelde Rabobank een vast bedrag (€ 150.000) beschikbaar dat, naar rato van het aantal uitgebrachte stemmen, werd verdeeld onder de deelnemende verenigingen en stichtingen. Dit jaar staat dat vast bedrag op € 200.00.

Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen, met een maximum van 2 per vereniging. Het is dan ook in het belang van HV Born dat zoveel mogelijk mensen stemmen uitbrengen op onze vereniging.

Wanneer en hoe kun je stemmen?
Van dinsdag 8 mei tot en met woensdag 23 mei mogen leden van de bank hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging(en)/stichting(en). Als je 18 jaar of ouder bent en op 1 januari 2018 al lid was, ontvang je van de bank een stemkaart met een unieke inlogcode. Met die code kun je via internet jouw stemmen uitbrengen op de speciale website. Wij staan in de deelnemerslijst vermeld als Handbalvereniging Born ‘75. Stemmen kan via www.spekjouwclub.nl.

Niet alleen voor leden van HV Born!
Ken je iemand in jouw omgeving die lid is van Rabobank Westelijke Mijnstreek? Dan zou het fantastisch zijn als jij die mensen ook hún stemmen op HV Born kunt laten uitbrengen. Vraag opa’s, oma’s, ooms, tantes, neven en nichten die 18 jaar of ouder zijn. Denk ook aan de buren, vrienden, meesters en juffen op school, Facebook- en/of Twittervrienden. Die zullen, als jij het vriendelijk vraagt, toch zeker wel 1 of 2 stemmen over hebben voor onze club?! Voor jou een kleine moeite, voor ons van grote waarde…

Stuur dit bericht door…
Wil je dit bericht alsjeblieft verspreiden onder de adressen uit je mailbox? Via het doorsturen van dit bericht aan de adressen uit je mailbox, bereiken we in korte tijd honderden adressen.

Alvast bedankt voor jullie stemmen en steun!

www.hvborn.nl

P.S. Ben je nú nog geen lid van de Rabobank Westelijke Mijnstreek? Meld je nu dan alvast – via onderstaande link – aan als lid, zodat je volgend jaar wél kunt stemmen!
https://www.rabobank.nl/particulieren/klantenservice/ik_wil_lid_worden_van_de_rabobank_formulier