Familietoernooi

Op zaterdag 26 mei is er weer onze HV Born Familiedag.
Het familietoernooi is voor iedereen die zin heeft om op een leuke manier te handballen. Natuurlijk is winnen leuk, maar dit is niet ons hoofddoel. We willen graag gezelligheid, plezier en een leuke sfeer op onze handbal velden.
Sportiviteit staat voor ons voorop!

We starten 26 mei rond de klok van 13.00 uur op de voetbalvelden bij Het Anker. De speeltijd per wedstrijd is 20 minuten en er mogen per team maximaal 3 actieve handballers meedoen, waarvan minstens 1 lid van onze vereniging. De teams waar actieve handballers meedoen leveren vanaf de A jeugd ook een scheidsrechter en 1 bal. Een team bestaat minimaal uit 6 spelers en 1 keeper.

Verder hebben we ook dit jaar weer een leuke attractie naast het familietoernooi. Er kan rokjesvoetbal gespeeld worden binnen een opblaasbare boarding. Bij dit leuke voetbalspel neem je het ook weer op tegen een ander team. Er kan met 6 personen per team gespeeld worden.

Dit jaar sluiten we de middag weer af met een heerlijke, compleet verzorgde BBQ. Aanmelden kan middels onderstaand inschrijfformulier. Als je om de een of andere reden het mooie handbalspelletje niet mee kan doen, kan er ook alleen ingeschreven worden voor de BBQ.

Inschrijven voor familietoernooi kan tot 14 mei. Inschrijven voor de BBQ kan tot 20 mei.

We hopen op een stralende dag waarop we veel liefhebbers voor het spelletje mogen begroeten. Maar ook ouders of familieleden kunnen samen een team vormen.

De foto’s van vorig jaar nog eens bekijken? Klik op onderstaande link:
Foto’s familietoernooi 2017

—————————————- AANMELDING GESLOTEN —————————————-