Overnachting

Beste jeugdleden,

Nu het seizoen is afgelopen is het tijd om dit gezellig met zijn allen af te sluiten. Daarom organiseren wij op vrijdag 4 mei voor alle meiden van de F t/m de C “HV Born By Night”.

Op deze vrijdag mogen alle jeugdleden die zich hiervoor hebben opgegeven een nachtje komen slapen in de sporthal. Jullie worden om 19:00 uur verwacht in de sporthal om jullie slaapplek klaar te maken. Vervolgens zullen er in de kantine verschillende spellen voor jullie klaar staan. Als jullie moe gespeeld zijn, verplaatsen we ons weer naar de sporthal om het grootste slaapfeestje van het jaar te houden. Als iedereen zaterdagochtend wakker wordt, staat het ontbijt al voor jullie klaar. Na dit sportieve ontbijt is het om 12:00 uur tijd om naar huis te gaan en lekker bij te slapen.

Wat moet je doen om deel te nemen aan HV Born By Night? Vraag je papa en/of mama om onderstaand formulier in te vullen. Zorg dat ze dit vóór 30 april doen.

De kosten van de overnachting zijn € 2,50 per persoon. Dit mag je papa/mama overmaken naar NL 78 RABO 0302 0872 06 t.n.v. HV Born o.v.v. HV Born By Night + jouw naam en team. Zorg dat ze dit ook gedaan hebben voor de 30e april!

Wat? HV Born By Night
Waar? Sporthal Het Anker
Wanneer? 4 mei om 19:00 uur
Wat te doen? Aanmelden en betalen voor 30 april
Wat mee te nemen? Een luchtbed, slaapzak, kussen, toiletspullen en een pyjama

We hopen alle jeugdleden te zien op 4 mei om met z’n alle er het gezelligste slaapfeestje ooit van te maken!

Met sportieve groet,

De Jeugdcommissie

Aanmelden HV Born By Night

Ik heb € 2,50 per persoon overgemaakt op rekeningnummer: NL 78 RABO 0302087206 ten name van Handbalvereniging Born onder vermelding van HV Born By Night + jouw naam en team.

By |2018-04-23T21:20:54+00:00april 11th, 2018|nieuws|0 Comments