Beste handballers en begeleiders,

Dit jaar doen we niet mee aan een buitenlands toernooi, maar wordt een actief en gezellig weekendje weg met HV Born georganiseerd! Al enthousiast? In deze informatiebrief wordt meer uitleg gegeven over het weekend.

Normaal gaan we met onze handbalclub iedere twee jaar op een georganiseerd buitenlands toernooi. Dit jaar proberen we iets anders. Van vrijdag 1 t/m zondag 3 juni gaan we een weekendje weg met alle dames van de B-jeugd, A-jeugd, Senioren en Recreanten, alsook met de heren van ons kersverse herenteam. Dit weekend bestaat uit twee overnachtingen, leuke activiteiten (waaronder hopelijk een handbalwedstrijd) en lekker eten. We verblijven in YOUTEL – Jugendhotel Bitburg in Duitsland (neem hier alvast een kijkje: www.youtel.de).

De kosten van het gehele weekend zijn €100,- per deelnemer. Je krijgt hiervoor vervoer, twee overnachtingen, alle maaltijden en leuke activiteiten. We proberen de kosten uiteraard zo laag mogelijk te houden, dus hopen met het definitieve bedrag in de buurt van de ondergrens uit te komen. Alle deelnemers worden tijdig geïnformeerd over het definitieve bedrag.

In verband met school, werk of andere activiteiten op vrijdag 1 juni, hebben we besloten pas ‘s avonds om 18:00 uur te vertrekken vanaf ’t Anker. Op zondag zullen we op tijd terugrijden richting ’t Anker, zodat maandag niemand slaperig op school of werk hoeft te zitten.

Natuurlijk wil je graag mee! Maar hoe meld je je aan?

Hieronder kun je jezelf aanmelden. We willen iedereen vragen zich vóór 17 maart a.s. aan te melden en alvast een bedrag van €50,- over te maken naar NL78 RABO 0302 0872 06 t.n.v. HV Born onder vermelding van Weekend BAS en naam deelnemer.

Op basis van het aantal aanmeldingen worden zo snel mogelijk de definitieve kosten voor het weekend bekend gemaakt en het moment waarop het resterende bedrag wordt afgeschreven.

Laten we er samen een mooi weekend van maken!

Groetjes,
De BAS-commissie

Aanmelden weekend juni 2018

De aanmelding is inmiddels gesloten…